Digital köztes adapter mérleg

Digital köztes adapter mérleg


A köztes adapter mérleg pl. kerek és
négyszögletes bálák pontos mérésére szolgál
különböző Euronorm csatlakozásu eszközökkel
párisítható. Könnyű ömlesztett árukhoz is
alkalmas. Rövid szerkezet és könnyű szerelés.
Más rendszerek, pl. kerekes és teleszkópos
rakodók esetén is alkalmas.
» Áramellátás: 8-38 V DC
» Egyszerű kezelés
» Kijelző háttérvilágítással

Pontosan szeretné adagolni a műtrágyát? Tudni szeretné a felvett anyag súlyát? Egy menetben szeretne mérni és rakodni? Akkor itt a megoldásunk kis és középvállalkozóknak, őstermelőknek vagy magánembereknek, három pontra vagy rakodóra szerelhető eszközök súlyának mérésére. Válassza a Bihar-Express Kft. által forgalmazott Fliegl Agro-Center termékeit.

Tartós kivitel. Pontos mérés. Helytakarékosan felszerelhető köztes eszköz. A képernyő által akár a traktor fülkéjében is ellenőrizheti a felvett anyag súlyát, ezzel is időt takarítva meg rakodás,szállítás vagy műtrágyaszórás közben.

Adaptálható szinte bármilyen a piacon lévő rakodóhoz, legyen az sima Euronorm felfogatás Stoll, Quicke, Hauer, BlackBull, Fendt Cargo, MX, John Deere vagy teleszkópos rakodó felfogatás, JCB Q-Fit, Manitou, Claas, Kramer, New Holland, Dieci, Caterpillar, Bobcat, valamint derékcsuklós és kerekes rakodó, Volvo, Wacker, Thaler, Schäffer, Weidemann, Striegel.

Ingyenes szakmai segítséget nyújtunk, bármely a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdésére. Akár MTZ-hez is tudunk segítséget nyújtani. Kérem keressen telefonon vagy személyesen Berettyóújfaluban.