Favorite betonkeverő

Favorite betonkeverő


» Kat. II alsó rúd felvevő 3 állítási lehetőséggel
» Targoncafelvevő: Konzol mérete 152 mm x 72 mm
» Tartály kiváló minőségű acélból, tartály aljzata csillag alakban merevítve
» A kevert közeg tartós tárolása, szennyeződés elleni védelme
» A keverőszerszám oldalra és lefelé állítható a 3 lapos rugókon
» Védőrács rugósacélból
» Hajtótengely finom fogazással (70 mm)
» Levehető kifolyó csúszda
» Rugós oldalfal lehúzó
» Kardántengely túlterhelés elleni védelemmel
» Hajtómű áttétele 1:8
» Alapozóval ellátott 2 K lakkozott
Keverőmester Favorite 600 - óránkénti teljesítmény kb. 10 m³ (tiszta keverési idő), erőráfordítás: 50 LE-től

Költséghatékonyan azonnal szeretne betont keverni akár telephelyén? Keverőgépét több éven keresztül szeretné üzembiztosan használni? Takarmánykeverő, kiosztó eszköz beszerzésén gondolkozik, azonban a takarmánykiosztó kocsi túl nagy önnek? Akkor itt a megoldásunk kis és középvállalkozóknak, őstermelőknek vagy magánembereknek, alkalmas beton és takarmánykeverésre egyaránt. Válassza a Bihar-Express Kft. által forgalmazott Fliegl Agro-Center termékeit.

Erős hajtóművel a nagy mennyiségű beton/takarmány keveréséhez. Elfordítható leeresztő csatorna a gyors és tiszta kijuttatáshoz (opció). Tartós festett és merevített kivitel az intenzív használathoz. A keverő tetején védőrács a biztonságos használathoz.


Adaptálható szinte bármilyen a piacon lévő rakodóhoz, legyen az sima Euronorm felfogatás Stoll, Quicke, Hauer, BlackBull, Fendt Cargo, MX, John Deere vagy teleszkópos rakodó felfogatás, JCB Q-Fit, Manitou, Claas, Kramer, New Holland, Dieci, Caterpillar, Bobcat, valamint derékcsuklós és kerekes rakodó, Volvo, Wacker, Thaler, Schäffer, Weidemann, Striegel.

Ingyenes szakmai segítséget nyújtunk, bármely a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdésére. Akár MTZ-hez is tudunk segítséget nyújtani. Kérem keressen telefonon vagy személyesen Berettyóújfaluban.