Combi univerzális billentő adapter

Combi Universal billentő adapter


» Szériakivitelben Kat. II hárompontos felvevő a járműoldalon
» Euro-gyorscserélő kerettel az eszköz oldalán
» Targoncafelvevő felár ellenében
» Első és hátsó hidraulikához és targonca-tartókerethez megfelelő
» Azonos géppel egymásra rakhatók és kanalazhatók az ömlesztett áruk és a
raklapos áruk
» Kedvező súlypont, különösen a szállító járműnél központosítva
» Egyszerű váltás a targoncán a targonca-tartókereten lévő felvevő által
» Az adapter teherbírása max. 2500 kg
» 47°-os behúzási szög és 159°-os kibillentési szög
» Nem kell befektetni egy második rakodóba vagy targoncába
» 1 kettős működésű hidraulika csatlakozó szükséges

Szeretné eszközeit könnyen cserélni? Nagy döntési szöget elérni? Manőverezhetőségét javítani? Egy géppel kiváltani a munkához szükséges erőforrást? Akkor itt a megoldásunk kis és középvállalkozóknak, őstermelőknek vagy magánembereknek, alkalmas minden euronormos eszközhöz. Válassza a Bihar-Express Kft. által forgalmazott Fliegl Agro-Center termékeit.

Lakkozott kivitel. Erős munkahengerek a biztos munkavégzéshez. Könnyen szerelhető, egyszerű eszközcserével. Az adaptert használva egy traktorral több munkát is elvégezhet.

Adaptálható szinte bármilyen a piacon lévő rakodóhoz, legyen az sima Euronorm felfogatás Stoll, Quicke, Hauer, BlackBull, Fendt Cargo, MX, John Deere vagy teleszkópos rakodó felfogatás, JCB Q-Fit, Manitou, Claas, Kramer, New Holland, Dieci, Caterpillar, Bobcat, valamint derékcsuklós és kerekes rakodó, Volvo, Wacker, Thaler, Schäffer, Weidemann, Striegel.

Ingyenes szakmai segítséget nyújtunk, bármely a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdésére. Akár MTZ-hez is tudunk segítséget nyújtani. Kérem keressen telefonon vagy személyesen Berettyóújfaluban.