Elektro betonkeverő

Elektro betonkeverő


» Targoncafelvevő: Konzol mérete 150 mm x 70 mm
» Villanymotor (5,5 kW)
» Tartály kiváló minőségű acélból, tartály aljzata csillag
alakban merevítve
» A kevert közeg tartós tárolása, szennyeződés elleni védelme
» Keverőszerszám szilárd kopóacélból (oldalra és lefelé állítható)
» Rendkívül erős U-vasgyűrű fent a tartályra rögzítve
» Levehető kifolyó csúszda
» Nehéz védőrács
» Vízbevezetés a védőrácson lévő lyukon keresztül
» Különlegesen erős, 3 lapos keverőrugók (a szög állítható)
» Betöltés átmérője: 1200 mm
» Fröccsöntött lemez
» Állathító magasságú támasztólábak
» Alapozóval ellátott 2 K lakkozott

Szeretne időt és költséget megtakarítani betonozás közben? Betonkeverőjét hosszútávon használná? Takarmány keverő kiosztóban gondolkozik, de nem szeretne egy kiosztó kocsiba beruházni? Keskenyebb helyen szeretne takarmányozni pl. szarvasmarhát vagy sertést? Akkor itt a megoldásunk kis és középvállalkozóknak, őstermelőknek vagy magánembereknek, alkalmas a legtöbb takarmány alapanyag homogén keverékké alakítására kiosztására. Válassza a Bihar-Express Kft. által forgalmazott Fliegl Agro-Center termékeit.

Erős hajtóművel a nagy mennyiségű beton/takarmány keveréséhez. Elfordítható leeresztő csatorna a gyors és tiszta kijuttatáshoz. Tartós festett és merevített kivitel az intenzív használathoz. A keverő tetején védőrács a biztonságos használathoz.

Adaptálható szinte bármilyen a piacon lévő rakodóhoz, legyen az sima Euronorm felfogatás Stoll, Quicke, Hauer, BlackBull, Fendt Cargo, MX, John Deere vagy teleszkópos rakodó felfogatás, JCB Q-Fit, Manitou, Claas, Kramer, New Holland, Dieci, Caterpillar, Bobcat, valamint derékcsuklós és kerekes rakodó, Volvo, Wacker, Thaler, Schäffer, Weidemann, Striegel.

Ingyenes szakmai segítséget nyújtunk, bármely a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdésére. Akár MTZ-hez is tudunk segítséget nyújtani. Kérem keressen telefonon vagy személyesen Berettyóújfaluban.