Digital 3 pontos mérleg

Digital hárompontos mérleg


A Kat. II hárompontos felvevő, ill. a Kat. II
vagy III alsó rúd felvevővel felszerelt vontató
mérőrendszere. A hárompontos mérleg úgy
van kialakítva, hogy a felszerelhető eszköz
súlypontja csak néhány centiméterre menjen
hátra. Mérlegkeretek horganyzott kivitelben.
A felszerelhető eszközök, például trágyaszóró,
szállítóládák, takarmánykeverők stb. a
legrövidebb idő alatt csatlakoztathatók
és nagy pontossággal mérhetők.
» Áramellátás: 8-38 V DC
» Egyszerű kezelés
» Kijelző háttérvilágítással
» Adapterrel és töltőcellával
» Rövid felső rúddal

Pontosan szeretné adagolni a műtrágyát? Tudni szeretné a felvett anyag súlyát? Egy menetben szeretne mérni és rakodni? Akkor itt a megoldásunk kis és középvállalkozóknak, őstermelőknek vagy magánembereknek, három pontra vagy rakodóra szerelhető eszközök súlyának mérésére. Válassza a Bihar-Express Kft. által forgalmazott Fliegl Agro-Center termékeit.

Tartós kivitel. Pontos mérés. Helytakarékosan felszerelhető köztes eszköz. A képernyő által akár a traktor fülkéjében is ellenőrizheti a felvett anyag súlyát, ezzel is időt takarítva meg rakodás,szállítás vagy műtrágyaszórás közben.

Adaptálható szinte bármilyen a piacon lévő rakodóhoz, legyen az sima Euronorm felfogatás Stoll, Quicke, Hauer, BlackBull, Fendt Cargo, MX, John Deere vagy teleszkópos rakodó felfogatás, JCB Q-Fit, Manitou, Claas, Kramer, New Holland, Dieci, Caterpillar, Bobcat, valamint derékcsuklós és kerekes rakodó, Volvo, Wacker, Thaler, Schäffer, Weidemann, Striegel.

Ingyenes szakmai segítséget nyújtunk, bármely a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdésére. Akár MTZ-hez is tudunk segítséget nyújtani. Kérem keressen telefonon vagy személyesen Berettyóújfaluban.