Bálavágó

Bálavágó


A bálavágó kifejezetten siló, széna és szalma bálák szállítására
és vágására lett kifejlesztve.
A bála kétfelé vágása lehetővé teszi a hatékony keverést,
és csökkenti a takarmánykeverő kocsi takarmányozójának
elhasználódását.
» Szériakivitelben Euronorm- és hárompontos felvevővel
» Kés a vágólécnél kiváló kopóacélból
» 5 fog, egyenként 900 mm hosszú
» Bálaátmérő: max. 1500 mm
» Max. nyílásszélesség: kb. 1660 mm
» 1 kettős működésű csatlakozó szükséges

Takarmánykiosztó kocsiját szeretné tölteni? Istállójában gyorsan juttatná ki a szálastakarmányt? Egyszerűen előkészítés nélkül bontana bálát? Akkor itt a megoldásunk kis és középvállalkozóknak, őstermelőknek vagy magánembereknek, alkalmas többféle körbála gyors vágásához. Válassza a Bihar-Express Kft. által forgalmazott Fliegl Agro-Center termékeit.

Edzett kések, lakkozott kivitel. Nem kell bajlódni a a háló és a fólia leszedésével a bálavágó munkája után csak le kell húznia bála két oldaláról. A felvágott bála azonnal kiadható takarmányozásba, vagy takarmánykeverő kiosztó kocsiba.

Adaptálható szinte bármilyen a piacon lévő rakodóhoz, legyen az sima Euronorm felfogatás Stoll, Quicke, Hauer, BlackBull, Fendt Cargo, MX, John Deere vagy teleszkópos rakodó felfogatás, JCB Q-Fit, Manitou, Claas, Kramer, New Holland, Dieci, Caterpillar, Bobcat, valamint derékcsuklós és kerekes rakodó, Volvo, Wacker, Thaler, Schäffer, Weidemann, Striegel.

Ingyenes szakmai segítséget nyújtunk, bármely a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdésére. Akár MTZ-hez is tudunk segítséget nyújtani. Kérem keressen telefonon vagy személyesen Berettyóújfaluban.