Bálaforgató, bontó és szállító

Kerek bála lerakó és szállítóeszköz


Silóbálák egyszerű és gyors lerakása a vontató
hidraulikáján keresztül (szállításra is alkalmas)
» Sorozatkivitelben Kat. II hárompontos felvevővel és
Euronorm-felvevővel
» Lakkozott kivitel
» A hidromotor nagy áttételt gyakorol a hajtótengelyre
(összekötés hajtógörgő-lánccal), így a bála egyenletes
lerakása biztosított
» Minden fog hegesztett kúpos perselybe van vezetve
» Bal és jobb menet lehetséges
» Szükséges olajmennyiség: 40 l
» Hidraulikus csatlakozóval és tömlőkkel
» 1 kettős működésű csatlakozó szükséges

Többlet időt jelent a szenázsbálák kibontása, csökkenti a keverőkocsi hatékonyságát az összeállt bála feldolgozása? Szeretné takarmány vagy alomanyag báláját könnyen és gyorsan kijuttatni az istállóba? Akkor itt a megoldásunk kis és középvállalkozóknak, őstermelőknek vagy magánembereknek, alkalmas szinte az összes körbálához. Válassza a Bihar-Express Kft. által forgalmazott Fliegl Agro-Center termékeit.

Robusztus kialakításának és erős hidromotorjának köszönhetően gyorsan fellazítható és kijuttatható vele minden típusú és méretű körbála. 4 bálatüskéjének köszönhetően biztos tartást biztosít a művelet alatt. Méretéből adódóan alkalmas szűkebb helyeken is szálastakarmány kiosztásra.

Adaptálható szinte bármilyen a piacon lévő rakodóhoz, legyen az sima Euronorm felfogatás Stoll, Quicke, Hauer, BlackBull, Fendt Cargo, MX, John Deere vagy teleszkópos rakodó felfogatás, JCB Q-Fit, Manitou, Claas, Kramer, New Holland, Dieci, Caterpillar, Bobcat, valamint derékcsuklós és kerekes rakodó, Volvo, Wacker, Thaler, Schäffer, Weidemann, Striegel.

Ingyenes szakmai segítséget nyújtunk, bármely a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdésére. Akár MTZ-hez is tudunk segítséget nyújtani. Kérem keressen telefonon vagy személyesen Berettyóújfaluban.