FlexCut Kompakt ágolló

FlexCut Kompakt ágolló


» Homlok-, kerekes vagy teleszkópos rakodóra
való felszerelésre
» A laposabb vágófej ideális gallyak vagy durva
bozótok vízszintes vágásához. A legjobb rálátás
a meglévő késre
» Maximum 150 mm vastagságú ággal
rendelkező fák és sövények ápolására
alkalmas
» Tisztább vágás törés és kirojtosodás nélkül
» Késlemez HB 450 keményfémből
» A szereletlen késfej mini kotrógépekkel való
használatra is alkalmas
» Sorozat: A gerenda oldalt 1200 mm-rel
kitolható, így az utca szélén haladhat,
és a gerenda által elért területen vághat
» Opcionális: 111°-ban dönthető eszköz
(a függőleges és vízszintes vágáshoz) – az
ágfűrész vágási szöge fokozat nélkül állítható
» Opcionális: Az elektromos vezérlőtömbbel
minden funkció egyszerre kezelhető

Időigényes a dűlőutak melletti növényzet ápolása? Szeretné megóvni gépeit a töréstől karcolódástól? Nehezen talál embert a bekötőutak rendben tartására? A táblaszéleken az ágak beleérnek a gép művelőterületébe? Telephelyén bokorsorát szeretné egyszerűen nyírni? Közutakat közterületeket szeretne tisztán tartani? Akkor itt a megoldásunk kis és középvállalkozóknak, őstermelőknek vagy magánembereknek, alkalmas faágak, bokorsorok, cserjések növényi falak gyors és esztétikus nyírására. Válassza a Bihar-Express Kft. által forgalmazott Fliegl Agro-Center termékeit.

3 edzett vágókorong a megfelelő vágási munkához. Jobb és baloldali vágás az egyszerű munkavégzéshez. Könnyű le és felszerelhetőség. Széles döntési lehetőség, akár 111°-al is dönthető. Tartós szerkezet az intenzív használathoz.

Adaptálható szinte bármilyen a piacon lévő rakodóhoz, legyen az sima Euronorm felfogatás Stoll, Quicke, Hauer, BlackBull, Fendt Cargo, MX, John Deere vagy teleszkópos rakodó felfogatás, JCB Q-Fit, Manitou, Claas, Kramer, New Holland, Dieci, Caterpillar, Bobcat, valamint derékcsuklós és kerekes rakodó, Volvo, Wacker, Thaler, Schäffer, Weidemann, Striegel.

Ingyenes szakmai segítséget nyújtunk, bármely a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdésére. Akár MTZ-hez is tudunk segítséget nyújtani. Kérem keressen telefonon vagy személyesen Berettyóújfaluban.