Big dönthető mulcsozó

Big dönthető mulcsozó
- Alkalmas árokpartok kezelésére
- Kardánmeghajtás
- 2 pár hidraulika csatlakozó igény
- Kat. II.-III. hárompont felfogatás
- Sebességváltó tengelykapcsolóval
- Szabályozható vágásmagasság
- Állítható görgőmagasság
- 180-220 cm munkaszélesség

Szeretné táblaszélein a növényzetet ápolni? Telephelyén egyszerűen gondozni a zöldterületeket? Útszéleket, árokpartokat gazmentesíteni? Akkor itt a megoldásunk kis és középvállalkozóknak, őstermelőknek vagy magánembereknek, alkalmas különböző sík és döntött felületek növényzetének esztétikus nyírására mulcsozására. Válassza a Bihar-Express Kft. által forgalmazott Fliegl Agro-Center termékeit.

Állítható vágásmagasságának, és dönthető kialakításának köszönhetően, szinte az összes zöldterület mulcsozására alkalmas. A kardánmeghajtás által nagyobb növényzet aprítására is használható. Több méretben elérhető a megfelelő munkaszélességért.

Adaptálható szinte bármilyen a piacon lévő rakodóhoz, legyen az sima Euronorm felfogatás Stoll, Quicke, Hauer, BlackBull, Fendt Cargo, MX, John Deere vagy teleszkópos rakodó felfogatás, JCB Q-Fit, Manitou, Claas, Kramer, New Holland, Dieci, Caterpillar, Bobcat, valamint derékcsuklós és kerekes rakodó, Volvo, Wacker, Thaler, Schäffer, Weidemann, Striegel.

Ingyenes szakmai segítséget nyújtunk, bármely a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdésére. Akár MTZ-hez is tudunk segítséget nyújtani. Kérem keressen telefonon vagy személyesen Berettyóújfaluban.