LongNeck Combi rönkfogó

LongNeck Combi hátsó fogó
Szállítólemezzel, forgópánttal


» Euronorm- és hárompontos felvevővel
» Masszív és stabil kivitel
» Önsúly: kb. 465 kg
» Elforgatási tartomány: 90°
» Nyílás szélessége: 1850 mm (legszűkebb átmérő: 70 mm)
» A fa egymásra rakása és rendezése fáradság és kézi munka
nélkül elvégezhető
» A váz hidraulikusan kitolható (fokozat nélkül 700 mm),
a munkahosszúság egyedileg beállítható
» A kitoló csőnél lévő műanyag sínekkel könnyen kitolható
» Az Euronorm-felfüggesztéssel a fadarabok magasan
egymásra rakhatók
» 1 kettős működésű csatlakozó szükséges

Ha szeretne nagyobb mennyiségű faanyagot mozgatni biztos fogással, precíz manőverezhetőséggel. Ha gyorsan felszerelhető tartós erdészeti adaptert keres traktorához, akkor itt a megoldásunk kis és középvállalkozóknak, őstermelőknek vagy magánembereknek, alkalmas kis és négyméretű rönkök mozgatására, rakodására. Válassza a Bihar-Express Kft. által forgalmazott Fliegl Agro-Center termékeit.

Horganyzott esztétikus kialakítás a tartós használatért. A jobb manőverezhetőség és rakodóképesség miatt fokozatmentesen kinyújtható nyak. Széles fogónyílás, amely alkalmas a legkisebbtől az igazán vastag rönkökhöz is.

Adaptálható szinte bármilyen a piacon lévő rakodóhoz, legyen az sima Euronorm felfogatás Stoll, Quicke, Hauer, BlackBull, Fendt Cargo, MX, John Deere vagy teleszkópos rakodó felfogatás, JCB Q-Fit, Manitou, Claas, Kramer, New Holland, Dieci, Caterpillar, Bobcat, valamint derékcsuklós és kerekes rakodó, Volvo, Wacker, Thaler, Schäffer, Weidemann, Striegel.

Ingyenes szakmai segítséget nyújtunk, bármely a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdésére. Akár MTZ-hez is tudunk segítséget nyújtani. Kérem keressen telefonon vagy személyesen Berettyóújfaluban.