Krokodil Döntőfogó (2019)

Krokodil Döntőfogó
- Edzett és állítható vágóél
- Nagy szilárdságú HB 500 kopásálló acélból készült
- Vágási átmérő 300 mm-ig
Fliegl Krokodil Döntőfogó
-(300 mm / puhafa) 240 bar-on
- Ollónyílás: kb. 1300 mm
- Kiegészítőként kérhető: Rögzítés különböző gépfelvételhez, váltószelep az 1 hidraulikakörös használathoz.

Szeretné egyszerűen és biztonságosan kitermelni erdejét? Favágó eszközt keres rakodójához? Akkor itt a megoldásunk kis és középvállalkozóknak, őstermelőknek vagy magánembereknek, alkalmas különböző átmérőjű fák gyors kivágására és döntésére. Válassza a Bihar-Express Kft. által forgalmazott Fliegl Agro-Center termékeit.

Edzett vágóél a minőségi és hatékony munkavégzéshez. 300 mm törzsszélességig bármely puhafát kivághat. Nagy ollónyitása által a rönkök egymásra rakásához is alkalmas. Kiegészíthető többféle gépcsatlakozással.

Adaptálható szinte bármilyen a piacon lévő rakodóhoz, legyen az sima Euronorm felfogatás Stoll, Quicke, Hauer, BlackBull, Fendt Cargo, MX, John Deere vagy teleszkópos rakodó felfogatás, JCB Q-Fit, Manitou, Claas, Kramer, New Holland, Dieci, Caterpillar, Bobcat, valamint derékcsuklós és kerekes rakodó, Volvo, Wacker, Thaler, Schäffer, Weidemann, Striegel.

Ingyenes szakmai segítséget nyújtunk, bármely a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdésére. Akár MTZ-hez is tudunk segítséget nyújtani. Kérem keressen telefonon vagy személyesen Berettyóújfaluban.