Krokodil döntőfogó

Krokodil döntőfogó


» Kotrógépre, teleszkópos rakodóra és sok további szállító
járműre való felszereléshez
» Először a fogó megfogja a rönköt, majd a kés felvágja azt
» Tartós és cserélhető vágófej kemény HB 450 kopóacélból
» Csekély kopás
» Tiszta vágási felület
» Egyszerű kezelés
» A fogó nagy nyílásszélességű: kb. 1300 mm
» Vágás átmérője: Rönkök max. kb. 380 mm
» Vágónyílás: kb. 700 mm
» Egyszerű kezelés a 2 kettős működésű csatlakozó révén

Szeretné egyszerűen és biztonságosan kitermelni erdejét? Favágó eszközt keres rakodójához? Akkor itt a megoldásunk kis és középvállalkozóknak, őstermelőknek vagy magánembereknek, alkalmas különböző átmérőjű fák gyors kivágására és döntésére. Válassza a Bihar-Express Kft. által forgalmazott Fliegl Agro-Center termékeit.

Edzett vágóél a minőségi és hatékony munkavégzéshez. 300 mm törzsszélességig bármely puhafát kivághat. Nagy ollónyitása által a rönkök egymásra rakásához is alkalmas. Kiegészíthető többféle gépcsatlakozással.

Adaptálható szinte bármilyen a piacon lévő rakodóhoz, legyen az sima Euronorm felfogatás Stoll, Quicke, Hauer, BlackBull, Fendt Cargo, MX, John Deere vagy teleszkópos rakodó felfogatás, JCB Q-Fit, Manitou, Claas, Kramer, New Holland, Dieci, Caterpillar, Bobcat, valamint derékcsuklós és kerekes rakodó, Volvo, Wacker, Thaler, Schäffer, Weidemann, Striegel.

Ingyenes szakmai segítséget nyújtunk, bármely a termékkel kapcsolatban felmerülő kérdésére. Akár MTZ-hez is tudunk segítséget nyújtani. Kérem keressen telefonon vagy személyesen Berettyóújfaluban.